
1 / 8

2 / 8

3 / 8

4 / 8

5 / 8

6 / 8

7 / 8

8 / 8
Stockholms Smörigaste croissanter À la Lo Café
Scheeles väg 1, 171 65 Stockholm
Svenska
Smöriga, frasiga croissanter, och en perfekt kaffe. Men hur lyckas du hemma? Välkommen att hänga med Lovisa, grundare av À La Lo Café på en resa genom franska bakverk, och malda kaffebönor. Lär dig konsten att baka croissanter och Pain au Chocolat från grunden, och att få till den där perfekta koppen kaffe.
Träffa nya människor, lär dig ett nytt hantverk, och ät en riktigt god lunch ihop. Det bjuds förstås på kaffe & nybakade croissants också!
I den här kursen får du lära dig konsten att baka croissanter och pain au chocolat från grunden. Vi går igenom teorin bakom och alla stegen för att få till de där fina lagren och smöriga smaken. Medan de jäser lär vi oss grunderna för att få till en riktigt bra kopp kaffe hemma, från att mala kaffebönorna till att skumma mjölken. Kursen är för alla som vill lära sig något nytt och roligt. Det bjuds på en lättare lunch och efteråt fikar vi tillsammans och lär känna varandra. Om din kursledare: Lovisa har alltid jobbat med kaffe och mat. Under hennes år i Paris föll hon för det franska köket och bakverken och tog med sig sin inspiration hem till Stockholm för att öppna À la Lo café & cantine. De blev kända för sina dekadenta brunchrätter och ”smöriga” croissanter som tog sig hela vägen till finalen i Franska Ambassadens tävling ”Stockholms bästa Croissant”. Nu utbildar hon sig till produktutvecklare och designer på KTH och håller kurser i bakning på Jävligt Gott Academy.
Träffa nya människor, lär dig ett nytt hantverk, och ät en riktigt god lunch ihop. Det bjuds förstås på kaffe & nybakade croissants också!
I den här kursen får du lära dig konsten att baka croissanter och pain au chocolat från grunden. Vi går igenom teorin bakom och alla stegen för att få till de där fina lagren och smöriga smaken. Medan de jäser lär vi oss grunderna för att få till en riktigt bra kopp kaffe hemma, från att mala kaffebönorna till att skumma mjölken. Kursen är för alla som vill lära sig något nytt och roligt. Det bjuds på en lättare lunch och efteråt fikar vi tillsammans och lär känna varandra. Om din kursledare: Lovisa har alltid jobbat med kaffe och mat. Under hennes år i Paris föll hon för det franska köket och bakverken och tog med sig sin inspiration hem till Stockholm för att öppna À la Lo café & cantine. De blev kända för sina dekadenta brunchrätter och ”smöriga” croissanter som tog sig hela vägen till finalen i Franska Ambassadens tävling ”Stockholms bästa Croissant”. Nu utbildar hon sig till produktutvecklare och designer på KTH och håller kurser i bakning på Jävligt Gott Academy.
Nästa tillgängliga evenemang

6 sep. 11:00-15:00
Stockholms Smörigaste croissanter À la Lo CaféScheeles väg 1, StockholmKöp ett presentkortGe någon du bryr dig om en upplevelse de aldrig kommer att glömma.
Boka ett privat eventSka du hålla ett privat event?
Vi håller även privata tillställningar för större sällskap, som företagsevent. Skicka oss en förfrågan här så återkommer vi till dig så snart som möjligt.