
1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6
I köket med Jävligt Gott
Scheeles väg 1, 171 65 Stockholm
Svenska
Välkommen på en unik och interaktiv helkvällsupplevelse under ledning av Gustav Johansson, grundare av Jävligt Gott, där du får njuta av en lyxig trerättersmeny inspirerad av Gustavs tidigare restaurang ChouChou, men inte bara det:
Kvällen börjar med att Gustav välkomnar er med ett glas bubbel, ger er en introduktion till filosofin bakom hans arbete och därefter lagar hela menyn tillsammans med er under ett par interaktiva timmar där ni tillsammans ansvarar för både tillagning, upplägg och servering av maten till er och de andra gästerna.
Kvällen avslutas med en dundermiddag där ni oh de andra gästerna turas om att servera er själva och era medresenärer under kvällen resultatet av ert fantastiska hantverk, och så klart får ni med er både recepten, goodiebags med några av de mest spännande råvarorna och en massa nya upplevelser och insikter med er hem!
Fokus på kvällens meny ligger på nya innovativa råvaror som gjorde den växtbaserade maten på ChouChou möjlig och här får ni inte bara smaka på dem utan får både klämma, känna och arbeta med dem själva så ni verkligen förstår dem på djupet.När ni går hem för kvällen så kan vi garantera att ni kommer ha en helt ny syn på vad hållbar mat är och kan vara.
I slutändan är det inte predikningar och måsten som kommer att förändra vår syn på mat. Det är att göra det enkelt och jävligt gott. Och, ni kommer ha haft jävligt kul på kuppen!
Kvällen innehåller:
Gustav Johansson, grundare av Sveriges största, växtbaserade plattform; Jävligt Gott, och restaurangen ChouChou, är en av Sveriges mest inflytelserika matprofiler inom växtbaserad kost. Med ChouChou som inspiration kommer Gustav att leda dig genom kursen, dela med sig av sina erfarenheter och insikter, och hjälpa dig att bemästra restaurangens mest uppskattade rätter.
Du kommer få lära dig hans bästa tips och tekniker för hur du lär dig laga lika god mat som på restaurang. Välkomna!
Kvällen börjar med att Gustav välkomnar er med ett glas bubbel, ger er en introduktion till filosofin bakom hans arbete och därefter lagar hela menyn tillsammans med er under ett par interaktiva timmar där ni tillsammans ansvarar för både tillagning, upplägg och servering av maten till er och de andra gästerna.
Kvällen avslutas med en dundermiddag där ni oh de andra gästerna turas om att servera er själva och era medresenärer under kvällen resultatet av ert fantastiska hantverk, och så klart får ni med er både recepten, goodiebags med några av de mest spännande råvarorna och en massa nya upplevelser och insikter med er hem!
Fokus på kvällens meny ligger på nya innovativa råvaror som gjorde den växtbaserade maten på ChouChou möjlig och här får ni inte bara smaka på dem utan får både klämma, känna och arbeta med dem själva så ni verkligen förstår dem på djupet.När ni går hem för kvällen så kan vi garantera att ni kommer ha en helt ny syn på vad hållbar mat är och kan vara.
I slutändan är det inte predikningar och måsten som kommer att förändra vår syn på mat. Det är att göra det enkelt och jävligt gott. Och, ni kommer ha haft jävligt kul på kuppen!
Kvällen innehåller:
- Förmingel med Gustav och de andra gästerna
- Kort introduktion till Gustavs och ChouChous matfilosofi
- En djupdykning i framtidens hållbara råvaror och hur man använder dessa för bästa resultat
- En interaktiv matlagningsession där ni tillsammans med Gustav preppar, lagar, lägger upp, och serverar alla rätter under kvällen. Ni får en inblick i hur råvarorna hanteras, läggs upp, och serveras, i restaurangmiljö.
- En lyxig trerätters middag med vinförslag. Vi tillämpar BYOB - bring your own boose, och kommer skicka ut vinförslag inför eventet, så ni kan para vin med maten vi kommer servera. Men ta med det du gillar bäst såklart! Öl går också hur bra som helst.
- En goodiebag med recept, råvaror, och gåvor från våra partners med hem
- Förhoppningsvis tar ni även med er en ny syn och förståelse för hållbar mat, och vad våra spännande råvaror kan göra för oss.
Gustav Johansson, grundare av Sveriges största, växtbaserade plattform; Jävligt Gott, och restaurangen ChouChou, är en av Sveriges mest inflytelserika matprofiler inom växtbaserad kost. Med ChouChou som inspiration kommer Gustav att leda dig genom kursen, dela med sig av sina erfarenheter och insikter, och hjälpa dig att bemästra restaurangens mest uppskattade rätter.
Du kommer få lära dig hans bästa tips och tekniker för hur du lär dig laga lika god mat som på restaurang. Välkomna!
Vad är inkluderat?
Du kommer att få tillgång till alla nödvändiga verktyg, råvaror och kursledning. Alkoholfria alternativ finns tillgängliga, men du är välkommen att ta med vin eller öl till middagen om du önskar.
Praktisk information
Om Jävligt Gott Studio:
Jävligt Gott Studio är en plats för hållbara kreatörer i Stockholm, nära Karolinska, och inom promenadavstånd från både Hagastaden och Odenplan. Studion används för filmproduktioner, kurser samt events. Mer detaljer skickas efter du har bokat kursen.
Jävligt Gott Studio är en plats för hållbara kreatörer i Stockholm, nära Karolinska, och inom promenadavstånd från både Hagastaden och Odenplan. Studion används för filmproduktioner, kurser samt events. Mer detaljer skickas efter du har bokat kursen.
Nästa tillgängliga evenemang


May 15 5:30 PM-9:30 PM
I köket med Jävligt GottScheeles väg 1, Stockholm
Jun 4 5:30 PM-9:30 PM
I köket med Jävligt GottScheeles väg 1, StockholmKöp ett presentkortGe någon du bryr dig om en upplevelse de aldrig kommer att glömma.
Boka ett privat eventSka du hålla ett privat event?
Vi håller även privata tillställningar för större sällskap, som företagsevent. Skicka oss en förfrågan här så återkommer vi till dig så snart som möjligt.